Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-11-2015

Βασιλάκος: «Νίκη με Ηρακλή που έχουμε ίδιους στόχους»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει για την 4η αγωνιστική του volleyleague «Πάμε Στοίχημα».

Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Κώστας Βασιλάκος, αναφέρθηκε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, δηλώνοντας: «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι πολύ κρίσιμο και ο λόγος είναι ότι πρόκειται για μια μάχη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.  Για αυτό αποτελεί μονόδρομο για μας η νίκη και αν είναι δυνατόν καθαρή νίκη που θα μας δώσει 3 βαθμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, σε όλα τα παιχνίδια δείχνουμε ότι παίζουμε καλά αλλά χρειαζόμαστε και νίκες που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά να παίξουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Πιστεύω πως θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας σε αυτό το ματς που είναι πολύ σημαντική».

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τον Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject