Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2015

Το δείπνο των πρωταθλητών

Rate this item
(0 votes)
Την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν από τα  δύο κρίσιμα ματς με τη Νόλικο Μαασέικ για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό με τον Ολυμπιακό για την Volleyleagueείχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσκεκλημένοι του κ.Αντώνη Τσαλόπουλο, ιδιοκτήτη της  εταιρίας Μateco που είναι και ένας από τους χρυσούς χορηγούς της ομάδας βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Πρόκειται για μια συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι πριν από το φάιναλ φορ του κυπέλλου και συνεχίζεται με τις καλύτερες προδιαγραφές και φέτος με τον κ.Τσαλόπουλο να βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα και οικονομικά και ηθικά.

Το δείπνο έλαβε χώρα στο εστιατόριο 'Karabourno" ιδιοκτησίας των κυρίων Σάββα και Δημήτρη Δαμιανίδη που αποτελούν μέλη της οικογένειας των χορηγών του ΠΑΟΚ για τη φετινή χρονιά.

Αφορμή για το δείπνο που παρέθεσε σε όλη την ομάδα, το προπονητικό τιμ,  τη διοίκηση και το προσωπικό του ΤΑΠ ΠΑΟΚ στάθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη μετά και το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, όπου ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του ασπρόμαυρου τμήματος αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στους κόλπους της ομάδας και τη φετινή περίοδο.

Για τη συνεργασία του με την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αλλά και την πρωτοβουλία του να παραθέσει δείπνο για την ενίσχυση του καλού κλίματος ο κ.Αντώνης Τσαλόπουλος , ιδιοκτήτης της εταιρίας ΜΑΤΕCOσχολίασε:

« Είναι γεγονός ότι η περσινή χορηγία είχε το μέγιστο της απόδοσης και ηθικά θα έπρεπε να είμαστε και φέτος. Αυτός ήταν και ο λόγος που ευχαρίστως δεχτήκαμε την χορηγία και για τη φετινή σεζόν.

Η  σημερινή(σ.σ χθες) βραδιά ήταν μια πρωτοβουλία δική μου έπειτα από μία συνέντευξη του κόουτς  που δήλωσε ότι υπάρχει  μια θετική αύρα στην ομάδα. Και επειδή όντως τη διαπιστώνουμε αυτή τη θετική αύρα εγώ προσωπικά θέλησα να τη μεγιστοποιήσω συγκεντρώνοντας την ομάδα σε ένα γεύμα για να δεθούμε περισσότερο. Είναι γεγονός ότι αυτό το γεύμα είναι ανάμεσα σε δύο νίκες που προηγήθηκαν και σε δύο νίκες που πιστεύω ότι έρχονται». 

Από την πλευρά του ο κ.Σάββας Δαμιανίδης ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Karabourno" περιποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα προσφέροντας τους τα καλύτερα πιάτα του μαγαζιού που έφεραν και την προσωπική του σφραγίδα. Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που καθημερινά έρχεται σε επαφή με τους  πρωταθλητές  ο κ.Δαμιανίδης τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία. Όλα τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι άψογα και πολύ καλοί χαρακτήρες».  Για τη φετινή πορεία και τα δύο παιχνίδια που έρχονται ο κ.Δαμιανίδης τόνισε: «Ελπίζω να τα κερδίσουμε και στο τέλος του πρώτου γύρου να πάρουμε τη 2η θέση τουλάχιστον. Στο δεύτερο γύρο θα καλύψουμε τη διαφορά και θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση.

 Η PATAFRITASΑΕ και τα καταστήματα «Κarabourno» και «Μικρός Βοριάς» στηρίζουμε όχι μόνο υλικά αλλά και ηθικά και έμπρακτα τη φετινή προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και ευελπιστούμε ότι όλοι μαζί θα κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα. 

Για το δείπνο και τα παιχνίδια που έρχονται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν μέσα στο πρόγραμμα να τα κερδίσουμε. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια το πρώτο με τη Νόλικο Μαασέικ μια πολύ έμπειρη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το δεύτερο με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Και στα δύο παιχνίδια υπάρχει κίνητρο , στο πρώτο γιατί χαιρόμαστε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο δεύτερο γιατί είναι από τα παιχνίδια που δεν χρειάζεται ο προπονητής να δώσει επιπλέον κίνητρο. Τα παιδιά θα μπούνε μέσα με την καλύτερη ψυχολογία για να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους». Όσο για το δείπνο ο κ.Καλμαζίδης : «Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Τσαλόπουλο για την πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει την ομάδα γιατί τέτοιες κινήσεις μας δένουν ακόμα περισσότερο. Επίσης, ευχαριστούμε τον κ.Δαμιανίδη και το εστιατόριο 'Karabourno" για τη χορηγία και την περιποίηση. Όλα τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα».

Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ

 

 

114.jpg110.jpg104.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject