Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-12-2015

Τελική ευθεία για Νόλικο και Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με την Νόλικο Μαασέικ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16/12 και ώρα 19.00 στο PAOK Sports Arena.

Το ματς με τη βελγική Νόλικο Μαασέικ θα αποτελέσει και την καλύτερη δυνατή πρόβα για το ματς με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο.

Το μυαλό όλων ωστόσο είναι αποκλειστικά στο ματς με τη Νόλικο Μαασέικ, καθώς αποτελεί και τη μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην κορυφαία διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν δύο εβδομάδες με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει εκτός έδρας ήττα με 3-0. Η επιστροφή  του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ έχει δώσει μια άλλη αύρα στην ομάδα που θα προσπαθήσει να συνδυάσει τη δεύτερη εντός έδρας δοκιμασία στο Τσάμπιονς Λιγκ με την πρώτη του νίκη στη διασυλλογική διοργάνωση.

Το σύνθημα της νίκης εξάλλου για το μεθαυριανό αγώνα έδωσε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος δήλωσε: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι  όπως είναι  όλα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι όπως είναι η βαθμολογία στον  όμιλο  μας είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση για να μπορέσουμε  να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα εξαντλήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση».

Αναφερόμενος  στη δυναμική του αντιπάλου ο τεχνικός του Δικεφάλου συμπλήρωσε:  «Η Νόλικο είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με συνεχή παρουσία και διακρίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα εμείς είμαστε μια ομάδα νέα στη διοργάνωση και χαιρόμαστε το κάθε παιχνίδι. Αυτό θα  προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Τετάρτη».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ έμπειρη ομάδα που πριν από δύο εβδομάδες μας κέρδισε στην έδρα της. Από την άλλη εμείς έχουμε το κίνητρο της καλής εμφάνισης και της πρώτης νίκης στη διοργάνωση».

Η αποστολή της Νόλικο Μαασέικ αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη με προγραμματισμένη προπόνηση στις 19:00 με 20:30 στο PAOKSportsArena.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:30 έως 19:00 θα διεξαχθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject