Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-02-2016

Παναχαϊκή Πετ. 2013 - Ολυμπιακός (16η αγωνιστική, 6/2, 18.00, Novasports-3)

Rate this item
(0 votes)
Μέσα σε τέσσερις ημέρες η Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στην Πάτρα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το Σάββατο θα γίνει στο γυμναστήριο της Αγυάς ο αγώνας για την 16η αγωνιστική που θα είναι τηλεοπτικός (6/2, 18.00, Novasports-3, Διαιτητές: Ονόπας - Αγγελίδης)
Η Παναχαϊκή προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή στη Μίκρα που την έφερε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Το ηθικό είναι υψηλό και όλοι πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης δεν έχει προβλήματα απουσιών και δήλωσε: «Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε αύριο όμως στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό ανεξαρτήτως από τον αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας , πιστεύω πως θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ».

Το λίμπερο της Παναχαϊκής Μένιος Ρουμελιώτης, δήλωσε: Η ομάδα έχει απελευθερωθεί και παίζει καλό βόλεϊ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Γνωρίζουμε καλά τον Ολυμπιακό, έχουμε παίξει αρκετά φιλικά και ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί αύριο στο γήπεδο της Αγυιάς όπου νομίζω ότι ο κόσμος θα επιβεβαιώσει τις τελευταίες μας νίκες και θα δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα. Και φυσικά ο δικός μας στόχος είναι να πάρουμε ότι καλύτερο».

Η τιμή των εισιτήριων έχει οριστεί στα 5 ευρώ και τα εισιτήρια θα προπωλούνται από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στα εκδοτήρια του γηπέδου της Αγυιάς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του και το αήττητο εντός του 2016 ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το 3-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολη στο Ρέντη.

O προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα είπε: «Προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τώρα ξεκινάει ένα σερί δύσκολων αγώνων για όλες τις διοργανώσεις, αφού σε μια περίοδο δυο εβδομάδων θα παίξουμε για το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο αλλά και το Λιγκ Καπ. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε, αρχίζοντας από τον αγώνα με την Παναχαϊκή».

Οι δύο ομάδες εφέτος έχουν βρεθεί αντιμέτωπες άλλες τρεις φορές. Μία στον Α΄γύρο και δύο στο Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό να σημειώνει ισάριθμες νίκες 3-0 σετ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016
«Γ. Τριαντάφυλλος» Βόχας, 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Πετ. 2015
Διαιτητές: Γεροθόδωρος - Βουδούρης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος - Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά

Παναχαϊκής, 18.00 (Novasports3): Παναχαϊκή Πέτ. 2013 - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Ονόπας - Αγγελίδης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Γλωσσίδης - Λιναρδάτος, Γραμματεία: Μάμου

Μίκρας, 19.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βασιλειάδης - Δανιηλίδου. Παρατηρητής Μιχελινάκης, Επόπτες: Δρανίτσας - Στεργιόπουλος Χρ. Γραμματεία: Καρακούλια 

Πανελλήνιου, 16.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Ορεστιάδας
Δαιτητές: Μυλωνάκης - Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Πικραμένος - Μαριδάκης, Γραμματεία: Παπανικολάου Αρ. 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

«Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 17.00 (Novasports-6): ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργιάδης - Αβραμίδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Σταματόπουλος - Βαγγέλογλου. Γραμματεία: Παπαχρήστου Β. 

«Χαλκιοπούλειο» Λαμίας, 20.00: ΓΣ Λαμία - ΑΟΠ Κηφισιά
Διαιτητές: Μουλά Λ - Γεωργουλέας, Παρατηρητής: Ράπτης. Εποπτες: Καλαντζής - Ράντσιου. Γραμματεία: Σάλτα



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject