Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-12-2023

Καστελάνι - Κουμεντάκης: «Δύσκολη η Σύρος, σημασία έχει να κερδίζουμε, κοιτάμε τον Παναθηναϊκό» (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι αναφέρθηκε για τη νίκη στη Σύρο επί του Φοίνικα με 3-1 σετ:

 

«Το πιο σημαντικό για μας είναι το αποτέλεσμα. Ξέραμε πως ο Φοίνικας έχει καλή ομάδα. Παίξαμε καλά, ήταν ένα σκληρό ματς. Είμαστε ικανοποιημένοι. Το σερβίς μας τους δυσκόλεψε πολύ, βγάλαμε τον πασαδόρο τους έξω από τα τρία μέτρα και αυτό τους δυσκόλεψε. Είχαμε καλές στιγμές, είχαμε κάποιες στιγμές που δεν παίξαμε καλά, όμως είναι φυσιολογικό. Το σημαντικό είναι, ότι επικρατήσαμε ξανά, πήραμε άλλη μία νίκη. Δυσκολευόμαστε να κάνουμε ροτέισον γιατί οι αντίπαλοι μας είναι δυνατοί. Θα το κάνουμε όταν έρθει η ώρα. Είχαμε μια δυνατή βδομάδα, αλλά κάναμε καλή δουλειά στη Σύρο και τώρα, έχουμε μπροστά μας το League Cup με τον Παναθηναϊκό».

 

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Είναι πάντα πολύ δύσκολη η Σύρος για μας. Όσο παίζω εγώ πάντα περνάμε δύσκολα εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της Σύρου και στον προπονητή τους. Φαίνεται πως δουλεύουν και περνούν ώρες στο γήπεδο. Έκαναν και σήμερα πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς κάθε εβδομάδα έχουμε δύο δύσκολους αγώνες και πολλά ταξίδια. Το θέμα είναι να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε γιατί αυτό έχει σημασία».



Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Άλεν Παγένκ είπε: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε τρεις σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό τις κακές μας στιγμές στο παιχνίδι, κάτι που συμβαίνει σε κάθε ματς μέχρι τώρα. Τώρα, έχουμε μία μέρα ρεπό και μετά πίσω στο γυμναστήριο, για να προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη. Με αυτή την ευκαιρία, καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο ματς και να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Καστελάνι - Κουμεντάκης: «Δύσκολη η Σύρος, σημασία έχει να κερδίζουμε, κοιτάμε τον Παναθηναϊκό» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject