Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-04-2016

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ρομπέρτο Πιάτσα

Rate this item
(0 votes)
O Oλυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ιταλό προπονητή Ρομπέρτο Πιάτσα με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2016 και το Κύπελλο Ελλάδας 2016. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον Ρομπέρτο Πιάτσα για την άψογη συνεργασία, ωστόσο οι υποχρεώσεις που έχει με την Εθνκή Κατάρ καθιστούν αδύνατη την συνέχιση της συνεργασίας με τον σύλλογο μας. Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη και του Ιταλού τεχνικού, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, προέκυψε κοινή διάθεση από τις δυο πλευρές για μελλοντική συνεργασία. Η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εκφράζει την ικανοποίηση της για τον τρόπο που δούλεψε τη φετινή σεζόν ο Ρομπέρτο Πιάτσα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ρομπέρτο Πιάτσα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject