Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-11-2017

Mε Βίκος Cola θα ξεδιψούν ... οι MVP της Volley League για ακόμα μια χρονιά

Rate this item
(3 votes)

Η ΕΣΑΠ και φέτος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της  ξεχωριστής συνεργασίας της, με την  Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.).

 

 

 


Η ΕΣΑΠ για τέταρτη συνεχή χρονιά χαιρετίζει την συνεργασία με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.) και την ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, ενώ ο θεσμός του MVP με την ονομασία  MVP «Βίκος Cola» που καθιερώθηκε από το 2015, αναδείχτηκε , προβλήθηκε μέσα από την συνεργασία των δυο φορέων και συνεχίζεται δυναμικά.

Έτσι όλοι οι αθλητές  θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της VolleyLeagueΠάμε Στοίχημα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, καθώς και με τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος»  .

Και φέτος  η ονομασία θα είναι MVP «Βίκος Cola»

Ο θεσμός των πολυτιμότερων αθλητών (Most Valuable Player - MVP) κάθε αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Volley League «Πάμε Στοίχημα» συμπληρώνει εφέτος 21 χρόνια ζωής και συνεχίζει να έχει την στήριξη ενός μεγάλου χορηγού προβολής.

Μετά από κάθε αγωνιστική ξεχωρίζει ο κορυφαίος για τις επιδόσεις του και στο τέλος κάθε σεζόν ανακοινώνεται ο κορυφαίος αθλητής κάθε πρωταθλήματος που αποτελεί την προσωποποίηση των πρωταθλητών.

Η  Βίκος Α.Ε. ανήκει πλέον στην κατηγορία των μεγάλων χορηγών του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» και ξεκινώντας από το 2015 και συνεχίζοντας έως σήμερα, υιοθέτησε και τον θεσμό του MVP, ταυτίζοντας το όνομα του, με ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα στην αγορά αναψυκτικών, την «Βίκος Cola».

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Mε Βίκος Cola θα ξεδιψούν ... οι MVP της Volley League για ακόμα μια χρονιά
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject