Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-02-2024

Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (14η αγωνιστική, 3/2, 17:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Με την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Καλαμάτα 80 και του Κυπελλούχου Ευρώπης και πρωταθλητή Ολυμπιακού ανοίγει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24 (Δημοτικό γυμναστήριο Καλαμάτας, 3/2, 17:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Γεράνιος, Βελώνης).

 

Στην πραγματικότητα θα αναμετρηθούν ο τελευταίος με τον πρωτοπόρο αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι καλαματιανοί δε μπορούν να κάνουν ζημιά στους «ερυθρόλευκους». Οι «λύκοι» της Καλαμάτας στον Α γύρο στου Ρέντη έκαναν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουν 9 βαθμούς στη βαθμολογία έναντι 33 του Ολυμπιακού και είναι αποφασισμένοι να κάνουν καλή εμφάνιση με στόχο μία μεγάλη υπέρβαση που θα τους βγάλει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Ολυμπιακός στοχεύει μόνο στο τρίποντο για να διατηρηθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Volley League και να στρέψει το ενδιαφέρον του για τον αγώνα της χρονιάς στη Σμύρνη κόντρα στην Αρκάς στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του CEV Cup.

 

O προπονητής του Α.Ο. Καλαμάτα 80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι συναντιουνται δυο διαφορετικοί κόσμοι. Ο πρωταθλητής και κάτοχος του cev cup Ολυμπιακός με τη νεοφώτιστη ομάδας μας που έχει σαν βασικό στόχο την παραμονή στη volley league. Έχουμε βέβαια αποδείξει μεχρι τωρα ότι είμαστε ανταγωνιστικοι και κυνηγάμε το κάθε πόντο και το κάθε παιχνίδι που θα μας δώσει τους βαθμούς που θέλουμε για να πετύχουμε το στοχο μας. Το ίδιο θα κάνουμε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αλλά να κερδίσουμε πολλά. Σίγουρα θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα κατάμεστο γήπεδο από κόσμο που διψάει για να βλέπει βολλευ υψηλού επιπέδου».

 

O καλαματιανός στην καταγωγή ακραίος του Ολυμπιακού Σπύρος Χανδρινός δήλωσε: «Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Αρκάς, για το CEV Cup. Τώρα, πάμε στην Καλαμάτα, παίζουμε ένα σημαντικό ματς εκεί, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζουμε στην πόλη που μεγάλωσα, είναι ένα απίστευτο συναισθηματικά παιχνίδι για μένα, γιατί θα παίξω εκεί όπου ξεκίνησα. Είμαι σίγουρος, ότι η ομάδα θα δώσει το 100%, τόσο εγώ όσο όλοι, για να πάρουμε τη νίκη και το καθαρό τρίποντο».

 

 

 

Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
03/02/2024: Volley League Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  
25/11/2023: Volley League Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Καλαμάτα 80 3-0 (25-16, 32-30, 25-22)

 

 

Volley League - 14η αγωνιστική

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Γεράνιος, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σπίνας, Κοσμάς, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ψύχου, Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 20.15 (ΕΡΤ-3 H.D.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Βαρατάσης, Καπότης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 16.30 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τονονίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Ρεπό ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Καλαμάτα 80 Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (14η αγωνιστική, 3/2, 17:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject