Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-02-2024

Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ. (14η αγωνιστική, 3/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Ο Πήγασος Πολίχνης υποδέχεται τον κάτοχος του Σούπερ Καπ ΠΑΟΚ ο οποίος επιστρέφει μετά το ρεπό του σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24 (Δημοτικό γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 3/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

 

Ο Πήγασος είναι έτοιμος και αποφασισμένος για όλα απέναντι στον ενισχυμένο και ανεβασμένο ψυχολογικά ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού έχει 10 βαθμούς και μοιράζεται την 7η θέση μαζί με τον Φοίνικα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ είναι στους 19 βαθμούς και στο +1 από το Μίλων που ακολουθεί με 18 και ένα ματς λιγότερο και χρειάζεται τους βαθμούς για να κλειδώσει την 3η θέση.

 

Ο προπονητής Γιάννης Ορφανός: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα η οποία στον β' γύρο είναι καινούρια, δηλαδή, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον Α' γύρο με Κοκκινάκη ακραίο με αυτό που θα δούμε τώρα, με αλλαγή πασαδόρου, ακραίου και κεντρικού. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει υψηλά στάνταρ σαν ομάδα. Αυτό αυξάνει πολύ την δυσκολία του παιχνιδιού. Εμείς αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι την μαχητικότητα μας, έχουμε κι εμείς προσθήκες στο δικό μας ρόστερ οπότε πιστεύω μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι και αυτό απομένει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτό θέλουμε να βγάλουμε, από εκεί και πέρα ότι μπορούμε να κάνουμε παραπάνω από αυτό και να έχει και βαθμολογική συγκομιδή είναι σίγουρα σημαντικό για εμάς γιατί η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη». 


Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Μάκης Κανέλλος: « Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, το γνωρίζουμε, παρόλα αυτά έχουμε δυναμώσει, έχουμε κάνει κάποιες προσθήκες και σίγουρα κάνουμε καλύτερη προπόνηση γιατί υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Πάμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος που μας ενδιαφέρουν μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γιατί εκεί θα κριθούν όλα, η παραμονή στην κατηγορία, αν θα πάμε στα πλέι άουτ. Επίσης έχουμε ένα ματς με την Σύρο για το κύπελλο, οπότε μετά τον ΠΑΟΚ έχουμε και την διακοπή μπροστά μας γύρω στις δεκαπέντε ημέρες για να δουλέψουμε ωραία μεταξύ μας»

 

Στον ΠΑΟΚ οι προπονήσεις βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς όχι μόνο για τον αγώνα με τον Πήγασο αλλά συνολικά για την τελική ευθεία της σεζόν. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι επιχειρεί να βελτιώσει την ομάδα και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική για τη συνέχεια. Γενικά στον ΠΑΟΚ υπάρχει ικανοποίηση αλλά και αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και η κατάληψη της 3ης θέση είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος.

 

 

Σε 3 αγώνες των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει ισάριθμες νίκες.



Π.Α.Ο.Κ. - Πήγασος Πολίχνης
2023-24
03/02/2024: Volley League 14η Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ.  
25/11/2023: Volley League Π.Α.Ο.Κ. - Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-19, 25-19, 25-12) 
2022-23
07/01/2023: Volley League 18η Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ.
0-3 (17-25, 20-25, 18-25)
22/10/2022: Volley League Π.Α.Ο.Κ. - Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-18, 25-22, 25-13) 

 

 

 

Volley League - 14η αγωνιστική

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Γεράνιος, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σπίνας, Κοσμάς, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ψύχου, Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 20.15 (ΕΡΤ-3 H.D.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Βαρατάσης, Καπότης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 16.30 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τονονίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Ρεπό ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Καλαμάτα 80 Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ. (14η αγωνιστική, 3/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject