Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-11-2015

Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 (4η αγωνιστική, 21/11, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Το φινάλε της σεζόν 2014-15 βρήκε αγκαλιά (φωτό) τους παίκτες του Ηρακλή και της Παναχαϊκής να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» καθώς πήραν τις δύο προνομιούχες θέσεις στο μπαράζ ανόδου. Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν για την Volley League (4η αγωνιστική, 21/11, 18.00, Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης).
Οι δύο σύλλογοι διατηρηθούν άριστες σχέσεις σε διπλωματικό επίπεδο καθώς αμφότεροι έχουν έμβλημα τον Ηρακλή και στο καταστατικό τους έχουν κοινές καταβολές.
 
Αγωνιστικά έχουν από μία νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα και οι δύο έχυν νικήσει στην Ορεστιάδα.
 
Η Παναχαϊκή προέρχεται από την ήττα στο Ζηρίνειο αλλά με καλή εμφάνιση κόντρα στην Κηφισιά. Έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί της Ορεστιάδας και στόχος για την ομάδα του Γιώργου Λυκούδη είναι η πρώτη εντός έδρας νίκη. Απουσίες δεν υπάρχουν.
 
«Πρέπει να νικήσουμε»
 
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που όχι μόνο θέλουμε αλλά και πρέπει να το νικήσουμε. Ο Ηρακλής είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς και για αυτό το παιχνίδι έχει διπλή σημασία για την Παναχαϊκή και επιπλέον θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Θεωρώ τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας σίγουρη καθώς έχουν δείξει ότι σε όλα τα παιχνίδια είναι κοντά μας».
 
 «Μονόδρομος η νίκη»

Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Κώστας Βασιλάκος είπε: «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι πολύ κρίσιμο και ο λόγος είναι ότι πρόκειται για μια μάχη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.  Για αυτό αποτελεί μονόδρομο για μας η νίκη και αν είναι δυνατόν καθαρή νίκη που θα μας δώσει 3 βαθμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, σε όλα τα παιχνίδια δείχνουμε ότι παίζουμε καλά αλλά χρειαζόμαστε και νίκες που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά να παίξουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Πιστεύω πως θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας σε αυτό το ματς που είναι πολύ σημαντική».

«Ίδιοι στόχοι με Παναχαϊκή»

Ο Ηρακλής μετά το τριποντο στην Ορεστιάδα θέλει να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών μακρυά από τη Θεσσαλονίκη. Ο κεντρικός του Ηρακλή, Τάσος Γάτσης είπε: «Η Παναχαϊκή είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έχουμε τους ίδιους στόχους με μας, παίζουμε στην έδρα τους αλλά θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, μπορούμε. Σκοπός μας μια καθαρή νίκη». Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να μην κάνουμε λάθη, να πιέσουμε τον αντίπαλο στα κατάλληλα σημεία αλλά και εμείς να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».
«Να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα για να νικήσουμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε ακόμη περισσότερες νίκες».
 
Πρώτη φορά
Στον αγώνα για τα μπαράζ ανόδου που έγινε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας ο Ηρακλής είχε νικήσει 3-2 την Παναχαϊκή αλλά και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο. Θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην Volley League.
 
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
 
Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015
Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Πεχλίδης, Μαυρίδης. Γραμματεία: Κουμπλή
Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας 18.00: ΓΣ Λαμία - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Γρουσόπουλος, Χουλιαρόπουλος. Γραμματεια: Τσάβου
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΟ Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Ε. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Καραγιαννόπουλος. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου
Γυμναστήριο Αγυάς Παναχαϊκής 18.00: Παναχαϊκή Πετ.2013 - Ηρακλής Πετ.2015
Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Λιναρδάτος, Γλωσσίδης. Γραμματεία: Μάμμου
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 17.30 (Novasports-6): ΜΓΣ Εθνικός - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Παπαχρήστου Β.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015
Γυμναστήριο Πανελληνίου Κυψέλη 18.00 (Novasports-4): Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Πικραμένος, Μαριδάκης. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject