Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-12-2015

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τα ντέρμπι με Νόλικο, Ολυμπιακό

Rate this item
(0 votes)
Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τους φίλους του συλλόγου και του βόλεϊ προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα στα κρίσιμα ματς που έρχονται με τη Νόλικο Μαασέικ και τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση:

Φίλε του ΠΑΟΚ,

Ο ΑΣ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ σε προσκαλεί την Τετάρτη 16/12 και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena για τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το Τσάμπιονς Λιγκ με την τη Βελγική Νόλικο Μαασέικ. Προπονητικό τιμ και παίκτες είναι αποφασισμένοι να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση και με σένα στο πλευρό τους να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν.  Οι παίκτες μας περιμένουν την παρουσία σου και την βοήθεια σου.

- Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5 ? σ΄όλο το γήπεδο και 10? στη ΘΥΡΑ VIP.

Ταυτόχρονα  με τον αγώνα με την Νόλικο Μαασέικ θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο 19/12 στο PAOK Sports Arena.

-Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10?.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας που αφορούν όλους τους αγώνες της Volleyleague (περιλαμβάνονται και τα πλέι οφ) και τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Απλά: 50ευρώ

Silver : 100ευρώ

Gold VIP : 250ευρώ

Υ.Γ Σας περιμένουμε για να ενισχύσετε την ομάδα όπως μόνο εσείς ξέρετε!

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject